Çukurova Anaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın kendi öz benliklerini bulacağı, duygusal, fiziksel, sosyal, zihinsel Ve dil gelişiminde yeterli, paylaşımcı, sorun çözebilen, yaratıcı düşünen, özbakım İhtiyaçlarını karşılayabilen, hoşgörülü, yardımlaşmayı, dayanışmayı bilen bir eğitim Ortamı hazırlamak

Misyon: Çocukların bireysel farklılıklarını göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, bedenen ve ruhen sağlıklı düşünebilen, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlayan bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar: Okulumuz 2011-12 eğitim yılı toplam kalite yönetimi ödül sürecinde yılın kaliteli kurumu kategorisinde adana ikinciliği, yılın kaliteli ekibi kategorisinde de adana üçüncülüğü olmak üzere verilen beş ödülün ikisini aldı. Eğitim alanında verilen oscar ödülleri olarak adlandırılan ödülleri almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Tüm idareci , öğretmen ve personellerimizi kutluyoruz. Ayrıca okulumuz TSE-EN-2008 İSO 9001 kalite yönetim belgesi aldı.

Saatler: Sabah: 07.30-12.30 Öğlen: 12.30-17.30
Isınma: Doğalgaz,Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cukurovaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çukurova Anaokulu Belediye Evleri Mah. 84176 Sk. No9 Çukurova / Adana

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda yarım gün eğitim verilmektedir. Sabah 12 şube ve öğlen 12 şube olmak üzere 24 şubeden oluşmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz şehir merkezinde genellikle 8-10 katlı apartmanlardan oluşan siteler arasında bulunmaktadır.Eski Kurttepe polis Lojmanları okulumuzun güneyinde, Metronun son durağı olan Ruh Sağlığı durağı yine okulumuzun 20 metre yakınında bulunmaktadır.

Adres - Çukurova Anaokulu Belediye Evleri Mah. 84176 Sk. No9 Çukurova / Adana

Ulaşım Otobüs, dolmuş ve metro ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez İlçe Çukurovada yer almaktadır.